TIETOSUOJASELOSTE

Asiakasrekisteri

Rekisterin nimi:

Asiakasrekisteri

Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot:

CrossFit Lohja Oy
Y-tunnus: 2560020-5
Sepäntie 7b, 10300 Karjaa
Yhteyshenkilö: Joakim Lindholm
Puhelin 0405657691
Sähköposti: jocke(at)crossfitlohja.com

YLEISTÄ
CrossFit Lohja Oy on sitoutunut suojaamaan asiakkaidensa yksityisyyttä sekä noudattamaan Suomen henkilötietolakia. Asiakkaan tiedot on Wod Connect –laskutus ja treeniohjelmapalvelussa, kulkulupa sopimuksessa sekä mahdollisissa asiakkaan ja Crossfit Lohjan välisissä säilytetyissä sähköposteissa.

Mitä tietoja kerätään?
Nimi sekä yhteystietoja kuten osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
Tietojen lähde on asiakas itse tai hänen lähiomainen, jos kyseessä on alaikäinen asiakas.

Mihin tietoja käytetään?
Henkilötietoja käytetään palveluiden ja tuotteiden laskutusprosessien hoitamiseen, asiakassuhteen hoitamiseen ja ylläpitoon sekä uutiskirjeiden ja tarjousten lähettämiseen. Emme luovuta asiakkaan tietoja kolmansille osapuolille.

Miten tietoja suojataan?
Kaikki henkilötiedot ovat suojattu asianmukaisesti tietoturvapalveluilla ja –käytännöillä. Tietoihin pääsy on rajoitettu vain CrossFit Lohjan palveluksessa oleville niille henkilöille, joilla on asianmukainen tarve ko. tietoon.

Miten kauan tietoja säilytetään?
Henkilötiedot säilytetään niin kauan, kun niitä tarvitaan asiakkaan kanssa tehtävän jäsenyyssopimuksen tai muun valmennuksen täytäntöön panemiseksi tai CrossFit Lohjan asiakaspalvelun kehittämiseksi.

Mitkä ovat asiakkaan oikeudet?
Asiakkaalla on oikeus tarkastaa CrossFit Lohja Oy:n henkilörekistereissä olevat itseään koskevat tiedot. Asiakkaalla on oikeus pyytää häntä koskeva virheellinen henkilötieto oikaistavaksi, täydennettäväksi tai poistettavaksi rekisteristä, mikäli tieto on henkilötietojen käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellinen, tarpeeton, puutteellinen tai vanhentunut.

Facebook

Instagram

Follow Me on Instagram