CrossFit Lohja
Länsi-Louhenkatu 31 (Liikuntalinna)
08100 Lohja

Elokuun ilmainen tutustumistunti lauantaina 10.8.2024 klo.13:00. Ilmoittaudu mukaan tästä!

Seuraava alkeisryhmä alkaa 14.8.2024. ilmoittaudu mukaan tästä!

VauvaWodit alkaa taas syksyllä 2024! Lisää infoa ja ilmoittautuminen tästä

HUIPPUKUNTOON SADALLA SANALLA

Syö kasviksia ja lihaa, siemeniä sekä pähkinöitä, vähän tärkkelystä, ei sokeria. Pidä syömäsi määrät liikuntaa, muttei rasvakudosta tukevina. Harjoittele tärkeimpiä nostoja: maastaveto, rinnalleveto, kyykyt, työnnöt sekä tempaus. Hallitse myös voimistelun perusliikkeet kuten leuanveto, dipit, köysikiipeily, punnerrus, istumanousu, käsilläseisonta ja -kävely, voltit, piruetit sekä pidot. Pyöräile, juokse, uija souda, intensiivisesti ja kovaa. Yhdistele ylläkuvattuja harjoitteita viitenä, kuutenä päivänä viikossa. Käytä mielikuvitustasi, rutinoituminen on vihollisesi. Pidä harjoitteet lyhyinäja intensiivisinä. Harjoittele ja opettele säännöllisesti myös uusia taitoja.

Greg Glassman, founder & CEO of CrossFit

Vahvistamme toimintakykyämme kaikilla kymmenellä fyysisellä osa-alueella:
  1. Hengitys- ja verenkiertoelimistön kestävyys
  2. Lihaskestävyys
  3. Voima
  4. Liikkuvuus
  5. Räjähtävä voima
  6. Nopeus
  7. Koordinaatio
  8. Ketteryys
  9. Tasapaino
  10. Liiketarkkuus

Tiloissamme onnistuu loistavasti suuremmankin joukkueen samanaikainen voimaharjoittelu. Missään muualla lohjalaisella salilla ei ole yhtä paljon vapaita painoja mitä CrossFit Lohjalla. Joukkueen tavoitteellinen voimaharjoittelu suunnitellaan yhteistyössä joukkueen valmennuksen kanssa, jotta päämäärät ovat molemmille kirkkaina.

Salin sekä joukkueen oma valmentaja  on aina mukana joukkueen treenissä. Näin valmentajalle kantautuu voimaharjoittelun kuluessa vinkit takataskuun. Nostetaan yhdessä joukkueesi uudelle tasolle!

Sanotaan, että hyväkuntoinen työyhteisö säästää yritykselle useita tuhansia euroja vuodessa.  Suunnitellaan yhdessä TyKy-päivän sisältö, juuri räätälöitynä teidän työyhteisöllenne. Kuka on varaston kovin kyykkääjä, konttorin kepein kippaaja, laitoksen ketterin boxihyppääjä?  Hauskanpitoa, itsensä ylittämistä, toisten kannustamista; parasta mitä voi olla hyvän yhteishengen luomiseksi, terveellisellä ja liikunnallisella tavalla!

Mielessä jotain spesiaalia tapahtumaa? Pientä kilpailua kavereiden kesken kenties? Kuka on kulman kovin kundi? Tulkaa testaamaan onko näin oikeasti vai onko puheet vain kovia. Räätälöimme päiväpaketit ryhmän toiveiden mukaan. Myös lastensynttärit onnistuvat!